Contact
Mijn UnitedConsumers

Afstudeeronderzoek HBO ICT Software Engineering

Bij UnitedConsumers zoeken we doorlopend naar talentvolle jonge medewerkers met passie voor hun vak. Zit jij in het laatste jaar van je opleiding ICT / Software Engineering en heb je het coderen al aardig in de vingers? Dan hebben wij misschien wel de ideale stageplaats voor je!


Wat ga je doen?

Jouw speelveld zal het internet en ons eigen intranet zijn. In de boeiende rol als Web Developer ben je bezig binnen de deelgebieden C#, HTML, CSS, ASP en SQL. UnitedConsumers is geen grote multinational, maar een nationaal opererend internetbedrijf dat drijft op enthousiaste medewerkers.

Op de IT-afdeling zorgt men gezamenlijk voor de ontwikkeling, implementatie, het beheer en onderhoud van onze website en het intranet. Je krijgt dus niet één stukje uit de puzzel, maar we laten je graag ons bedrijf en onze processen van A tot Z zien. Ga jij de uitdaging aan om veel te leren en het verschil te maken binnen een dynamisch team?


Solliciteren

Beschrijf in een motivatiebrief waarom jij stage wilt lopen bij UnitedConsumers en stuur je brief, inclusief cv, naar Marijke Klevant Groen - Gunneman (Trainer/Coach). Wie weet mag jij binnenkort stagelopen bij het leukste bedrijf van Nederland!

solliciteren stage