Contact
Mijn UnitedConsumersBen sim only: Bekijk de Ben sim only aanbieding!

Met een Ben sim only abonnement is heel veel mogelijk. Zo heeft u de keuze uit verschillende bel- en smsbundels, zijn er diverse databundels en kunt u gebruik maken van een extra snelle 4G verbinding. Bovendien zijn de sim only abonnementen van Ben flexibel en te gebruiken met iedere simlockvrije telefoon. Kiest u voor Ben sim only? Op deze pagina leest u meer over mogelijkheden en voordelen.

Voordelen Ben sim only abonnement

Een sim only abonnement van Ben is voordelig. U betaalt immers alleen voor uw mobiele abonnement en niet voor een mobiele telefoon die nog afbetaald moet worden. Maar behalve de prijs, heeft een Ben sim only abonnement nog veel meer voordelen:

  • Geen onverwachte kosten met MB Pauze en MB Extra
  • Razendsnel 4G internet op het Odide netwerk
  • Sim only zonder internet mogelijk
  • Tussendoor uw bundel aanpassen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis nummerbehoud

U kunt een Ben sim only abonnement met iedere simlockvrije telefoon gebruiken. Bent u op zoek naar een nieuwe smartphone? Ook deze vindt u bij UnitedConsumers.

Ben Flexibel abonnement

Bij veel telefoonproviders zit u al snel vast aan een contract van een of twee jaar. Ben doet het echter anders, want als u kiest voor een Ben sim only abonnement, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor Ben Flexibel. Hiermee kunt u het sim only abonnement maandelijks opzeggen. En voor extra vrijheid, kunt u ook uw bel- en databundel iedere maand aanpassen. 

Ben sim only 4G

Ben maakt gebruik van het Odido netwerk, het best geteste netwerk van Nederland. Dat is op zich al goed nieuws, maar nog interessanter is misschien wel dat u met Ben sim only ook kunt kiezen voor een extra snelle 4G verbinding. Voor een klein bedrag extra per maand heeft u een 4G of zelfs een supersnelle 4G verbinding. Deze laatste is maar liefst twee keer zo snel dan een ‘gewone’ 4G verbinding.