Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Sluit u een telefoonabonnement met korting af via UnitedConsumers, dan start u direct met besparen. U kiest uit goedkope, mobiele abonnementen van verschillende providers. Zo heeft u de gewenste telefoon, het goedkoopste abonnement en houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

U krijgt maandelijks, gedurende de hele contractperiode, korting op uw goedkope telefoonabonnement. Deze korting storten wij in uw bespaartegoed. U kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt.

Mobiele telefoon

Maandelijks betaalt u het abonnement zonder korting aan uw provider.

uitbetalen

De korting ontvangt u maandelijks in uw bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaart u tot € 60,00 per jaar. Doe er iets leuks mee!

Wilt u ook besparen op uw telefoonabonnement?

Wilt u binnen 2 minuten weten hoeveel u kunt besparen op uw telefoonabonnement? Doe de check en start met besparen!

Bereken uw voordeel


Heeft u nog vragen?

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het bespaartegoed. U kunt uw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Wij schrijven uw korting maandelijks bij in uw bespaartegoed. U kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag