Contact
Mijn UnitedConsumers

Korting autoverzekering: hoe werkt onze korting?

Bij UnitedConsumers krijgt u deze maand 20% korting op uw autoverzekering! En door te vergelijken, is er altijd een autoverzekering met korting dat perfect bij u past. Zo bent u goed verzekerd, krijgt u de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!


Korting autoverzekering

Bovenop de lage premie, krijgt u van ons deze maand 20% korting op uw autoverzekering. De korting op uw autoverzekering storten wij vervolgens in uw bespaartegoed, gewoon in euro's! Dat is wel zo fijn, want zo kunt u het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. De korting op uw autoverzekering werkt zo:

Energie ico

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan de autoverzekeraar.

uitbetalen

De korting op uw autoverzekering ontvangt u vervolgens in uw bespaartegoed.

kado

Dankzij onze korting bespaart u jaarlijks op uw autoverzekering. Doe er iets leuks mee! 


Autoverzekering aanbieding van dit moment

Bij de autoverzekering aanbieding van deze maand ontvangt u maar liefst 20% korting op de premie van uw autoverzekering. Vergelijk, kies en bespaar direct op uw autoverzekering!

De actie is geldig van 1 november 2023 tot en met 1 januari 2024.

Bereken mijn besparing


Veelgestelde vragen over de korting op uw autoverzekering

De korting die u krijgt, wordt uitgekeerd in uw eigen spaarpot: het bespaartegoed. U kunt uw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook aangeven wat u met het gespaarde bedrag wilt doen. U kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer de autoverzekering korting wordt bijgeschreven, is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaalt u per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in uw bespaartegoed. Betaalt u per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso.

U kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u uw autoverzekering korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag