Contact
Mijn UnitedConsumers
Motorola
Edge 20
Met abonnement
vanaf € 18,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 274,95
Motorola
Edge 30
Met abonnement
vanaf € 17,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 254,95
Motorola
Moto E20
Met abonnement
vanaf € 11,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 107,95
Motorola
Moto E40
Met abonnement
vanaf € 13,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 169,95
Motorola
Moto G14
Met abonnement
vanaf € 12,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 130,95
Motorola
Moto G73
Met abonnement
vanaf € 17,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 248,95
Motorola
Moto G84
Met abonnement
vanaf € 17,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 252,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Motorola smartphone kopen

Motorola smartphone kopen? Dat kan! Bij ons vindt u de allerbeste Motorola deals. Wij vertellen u waarom een Motorola toestel goed bij u past! 

In 1973 ontwikkelde Motorola de oerversie van de mobiele telefoon. Inmiddels is het assortiment van Motorola uitgebreid met verschillende andere Motorola-families. Het voordeel van Motorola is dat de betaalbaarheid nooit uit het oog is verloren. Voor een smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Motorola dus de juiste keuze.


Motorola kopen

Motorola is een merk met jarenlange ervaring - en dat loont! Want zo weet Motorola precies aan welke eisen een moderne smartphone moet voldoen. De Motorola smartphones draaien op het besturingssysteem Android. Dit betekent dat u vrijwel de meeste apps op uw telefoon kunt gebruiken en verzekerd bent van regelmatige updates.

Bent u benieuwd naar de verschillende modellen van Motorola? Bij ons is het heel eenvoudige om de Motorola smartphone te vinden die perfect bij u past!

Kies de beste Motorola


Motorola los toestel

Als u een Motorola als los toestel koopt, dan kunt u deze meteen gebruiken met uw huidige simkaart. Alle losse smartphones die u bij ons koopt, zijn simlockvrij. U gebruikt dus gewoon uw huidige sim only abonnement of u kiest voor een nieuw sim only abonnement. Afsluiten is bovendien zo geregeld!

Sim only abonnement afsluiten


Motorola met abonnement

Motorola smartphones zijn ook verkrijgbaar met een goedkoop abonnement! U sluit dan een telefoonabonnement af en krijgt hier de Motorola telefoon naar keuze bij. Door alles in een keer te regelen, blijft het overzichtelijk en weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons vindt u bovendien altijd de scherpste aanbiedingen van abonnementen inclusief een Motorola smartphone!

Abonnement met toestel kiezen