Contact
Mijn UnitedConsumers

Werken bij UnitedConsumers

iedereen is welkom

Je bent betrokken
en gemotiveerd 

sparen makkelijk en leuk maken

Je gaat voor een
succesvolle samenwerking

we doen wat we zeggen

Je wil investeren
in jouw toekomst

altijd bereikbaar

Je bent klant- en
servicegericht

Wij zijn UnitedConsumers

Wij zijn UnitedConsumers

Sinds 2000 helpen wij consumenten besparen op vaste lasten. Dat doen we met inmiddels  bijna 150 enthousiaste collega’s!

De klant staat bij ons voorop. Want tevreden deelnemers, dat is waar we het voor doen. Dat kan alleen met een sterk team en dat is wat we zijn! 

Iets voor jou? Lees meer over ons bedrijf of bekijk direct onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Lees de verhalen
van onze collega's

 
afbeelding

MarijkeTrainer / Coach

 
afbeelding

JannesSoftware Engineer

 
afbeelding

SelmaAffiliate Marketeer

Werken bij UnitedConsumers
Leerzaam, uitdagend én gezellig

wat is jouw talent

Wat is jouw talent? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Kom jij bij ons het verschil maken? Check onze vacatures. Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

ons team

Maak kennis met ons team Wij werken met professionals op het gebied van energie, verzekeringen, telecom en brandstof. Ieder met een eigen specialisme en allemaal met hetzelfde doel: alles voor de klant.

stage lopen

Op zoek naar een stage? Geen koffie halen, maar écht aan de slag. Bij ons doe je praktijkervaring op in jouw vakgebied. Als erkend stagebedrijf krijg je van ons dan ook de ondersteuning die jij nodig hebt.

opleiding en carrière

Ontdek jouw mogelijkheden Investeren in jouw kennis en vaardigheden vinden wij belangrijk voor een duurzame samenwerking. We helpen je graag bij jouw ontwikkeling zodat jij met plezier kan werken.

 

Work hard, play hard!

Het jaarlijkse UnitedConsumers feest, hét feest waar het hele jaar naar wordt uitgekeken en over wordt gespeculeerd.

We doen ons uiterste best om er een geweldig feest van te maken, want work hard is play hard! Ben jij er dit jaar ook bij?

Solliciteren? Dit kun je verwachten

Wat goed, je bent bij ons op de radar gekomen! Misschien ben je nieuwsgierig en heb je een contactformulier ingevuld, hebben wij jou cv gevonden op een vacaturebank, of zijn we via LinkedIn in contact gekomen. Hoe dan ook, wij zijn nieuwsgierig naar jou en gaan je sowieso benaderen voor een korte telefonische kennismaking. We willen graag met je in gesprek over datgene wat niet in je cv of motivatiebrief staat om een duidelijke indruk te krijgen van waar jij naar op zoek bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact met Mignon en Claudia

Wie hoor en zie je nu als eerste als je bij UnitedConsumers solliciteert? Dit zijn Claudia (rechts) en Mignon (links). Met onnavolgbaar enthousiasme kijken zij uit naar jouw reactie en staan ze je graag te woord.

Sfeer en een gevoel zijn moeilijk in woorden uit te drukken. Hoe leuk is het dan ook als wij je uit kunnen nodigen voor een oriënterend gesprek. Kom eens gezellig bij ons op kantoor langs. Voel de sfeer, zie de fijne werkplekken en bovenal de super gezellige collega’s. Wij horen heel graag jouw wensen en ideeën over je loopbaan. Vertellen je, met gepaste trots, over UnitedConsumers en willen graag met je sparren over exact die vacature die zo perfect past bij jou.

Voelt het oriënterende gesprek vanuit beide kanten goed, dan vervolgen we met een tweede gesprek. Onderdeel van het tweede gesprek is een assessment. Afhankelijk van de functie krijg je een assessment aangeboden. Fijn voor jou om middels deze opdracht een beter beeld van de inhoud van de functie te krijgen. En voor ons om een beeld van jouw manier van werken te kunnen krijgen.

Na dit tweede gesprek zal snel duidelijk worden of je geknipt bent voor de functie en past in ons team. Je ontvangt dan ook kort na dit gesprek telefonisch een reactie van ons, waarin je terugkoppeling op het gesprek krijgt. En wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Als financieel dienstverlener hecht UnitedConsumers veel waarde aan betrouwbare medewerkers. Vanuit de Wet op het financieel toezicht is verplicht gesteld om (toekomstige) medewerkers te screenen op betrouwbaarheid en daardoor een integere bedrijfsvoering te waarborgen. Screening vindt plaats door middel van een uitgebreide pre-employment screening (PES) en wordt uitgevoerd voordat je bij ons begint. Uiteraard nemen wij bij de screening de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in acht. De PES bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Controleren identiteit.
 • Inwinnen van referenties.
 • Opvragen verklaring omtrent gedrag (VOG).
 • Opvragen van diploma’s en/of certificaten.
 • Opvragen integriteitsverklaring vorige werkgever(s).

Het kan zijn dat we wat vragen over jou willen stellen aan derden. We vragen natuurlijk eerst om je toestemming.

Wauw, we zijn al heel ver gekomen en hopen je te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega. Hiervoor moeten we nog één stap zetten, het arbeidsvoorwaardengesprek. Hiervoor wordt je bij ons op kantoor uitgenodigd door een van onze HR- collega’s. Belangrijk om hier bewust even samen de tijd voor te nemen en ons aanbod uitgebreid aan je toe te lichten. Een selectie uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarlijks 8% vakantiegeld; hoe en wanneer je dit krijgt, bepaal je zelf.
 • Uitgebreide pensioenregeling; plus aanvullende werknemersverzekeringen.
 • Variabele prestatiebonus én een vaste eindejaarsbonus.
 • Jaarlijkse personeelskorting op onze eigen producten.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons fietsplan!
 • De keuze voor een extra vakantiedagenregeling.

Na het afronden van een succesvolle sollicitatieprocedure, verwelkomen wij jou graag bij UnitedConsumers! We hebben een goed introductieprogramma en gaan zorgen voor een warm welkom. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij je snel thuis zult voelen binnen ons fijne team.

Team HR

Deel uitmaken van ons team?

Solliciteer dan op jouw droomfunctie en wij nemen snel contact met je op!