Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar bent u naar op zoek?

UnitedConsumers & Smartphones

Beste budget smartphone 2023: top 10

De beste budget smartphone is een goede én goedkope smartphone. Bekijk hier de 10 beste budget smartphones van het moment!

Lees verder

Smartphone 5G ready: de 10 beste 5G ready toestellen

Als uw smartphone 5G ready is, heeft u toegang tot het snelle 5G netwerk. Wat zijn de beste 5G ready toestellen? Vind de beste 5G ready smartphones voor u!

Lees verder

Wat is iOS? Alle iOS updates op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Toestelkrediet: uw telefoon afbetalen

Toestelkrediet gaat u aan zodra u een telefoon op afbetaling koopt bij uw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie bij een telefoon op afbetaling?

Lees verder

iPhone of Android telefoon opschonen? Zo doet u dat in 4 stappen!

Reageert uw mobiel traag? Dan is uw iPhone of Android telefoon opschonen een goed idee! Hoe kan ik mijn telefoon opschonen? Lees het hier!

Lees verder

Telefoon batterij: uw telefoon batterij langer mee laten gaan

Hoe laat u de telefoon accu langer meegaan? En welke telefoon heeft de beste accu? Met onze tips kunt u batterij besparen van uw iPhone of Android telefoon!

Lees verder

Eerste mobiele telefoon: wanneer kwam de eerste smartphone uit?

Wat was de eerste mobiele telefoon en wanneer kwam de eerste smartphone uit? Lees hier over het ontstaan van de allereerste mobiele telefoon van Motorola!

Lees verder

Van iOS naar Android: zo stapt u over van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Gegevens overzetten van Android naar iOS: volg ons stappenplan!

U stapt over van Android naar iOS, maar hoe kunt u alle gegevens van Android overzetten naar iOS? Wij helpen u in 8 stappen van Android naar iOS!

Lees verder

Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De puk code is een unieke code, gekoppeld aan uw simkaart. Waar vind ik mijn puk code en hoe kan ik mijn puk code opvragen als ik mijn puk code kwijt ben?

Lees verder

Wat is Android? Alle versies van het Android besturingssysteem

Van besturingssysteem Android bestaan verschillende versies. Maar, welke Android versies zijn er allemaal? Wij zetten alle Android versies voor u op een rij!

Lees verder

Wat moet u doen als uw telefoon niet meer aan gaat? Onze tips!

Uw iPhone of Samsung telefoon gaat niet meer aan? Wij helpen u de oorzaak achterhalen. Met onze tips weet u wat te doen als uw mobiel niet meer aan gaat!

Lees verder

Goedkope 5G smartphones: onze top 10 goedkope 5G toestellen!

Steeds meer telefoons ondersteunen een 5G-verbinding. Zoekt u een goedkope 5G telefoon? Wij zetten de 10 beste goedkope 5G smartphones op een rij!

Lees verder

Xiaomi vergelijken: De beste Xiaomi telefoon top 5

Xiaomi telefoons zijn een uitstekende smartphones. Wat is de beste Xiaomi telefoon van dit moment? Wij zetten de beste Xiaomi telefoons voor u op een rij!

Lees verder

Telefoonnummer vergeten? 6 manieren om uw eigen nummer te zien

Vraagt u zich af hoe u uw eigen telefoonnummer kunt zien? Bekijk dan onze manieren om gemakkelijk uw eigen nummer te zien op uw iPhone of op Android!

Lees verder

De beste smartphone camera van 2023: top 8

Zoekt u een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2023? Bekijk hier de 10 beste camera smartphones voor u op een rij!

Lees verder

Welke telefoon is waterdicht? Kies een waterdichte smartphone!

Op zoek naar een waterdichte smartphone? Let dan op de IP certificering (Ingress Protection). Wij leggen dit uit én bespreken onze top 8 waterdichte telefoons!

Lees verder

Welke smartphone past bij mij? Kies de beste telefoon voor u!

Weet u welke smartphone u wilt kopen? Wij maken een telefoon kiezen makkelijk voor u. Lees hier op welke eigenschappen u kunt letten bij een smartphone.

Lees verder

Telefoonverzekering, ja of nee? Dit is alles wat u moet weten

Is een aparte verzekering nodig als uw telefoon gevallen, verloren of gestolen is? Met een telefoonverzekering dekt u die risicos: wij vertellen u er meer over!

Lees verder

Goedkoopste Android telefoon 2023

Bent u op zoek naar de beste goedkoopste Android telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste goedkope Android smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

Beste mobiele telefoon 2023: onze top 10

Op zoek naar de beste mobiele telefoon van dit moment? Wij hebben voor u dé top 10 beste smartphones van 2023. Bekijk hier de beste telefoon!

Lees verder

Android of iPhone geheugen vol? Zo maakt u opslag vrij!

Raakt of zit het interne geheugen van uw telefoon vol? Geen zorgen! U kunt zelf gemakkelijk opslagruimte op uw telefoon vrijmaken. Wij geven u 8 tips!

Lees verder

App voor wachtwoorden: 10x gratis wachtwoorden app

Wachtwoorden opslaan in een app: dat kan met een veilige wachtwoorden app. Handig! Met onze lijst kiest u eenvoudig de beste wachtwoorden app voor u.

Lees verder

NL-alert instellen met iPhone of Android: ons stappenplan

Een NL-alert instellen op uw iPhone of Android telefoon is een goed idee. Met ons stappenplan heeft u het instellen van een NL-alert zo geregeld!

Lees verder

Beste budget app: 13x budgetteren met een app

Wilt u uw financiën bijhouden in een app? Goed idee! Maar, wat is de beste budget app? In dit artikel zetten wij 13 gratis budget apps voor u op een rijtje!

Lees verder

Smartphones met de beste accu: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones geselecteerd met de beste accu. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

Beste Android telefoon 2023: top 10

Bent u op zoek naar de beste Android telefoon van 2023? In dit artikel zetten wij de 10 beste Android smartphones van dit moment op een rij. Bekijk ze hier!

Lees verder

Samsung S serie: dit is de beste Samsung Galaxy S!

De Samsung S serie is het luxe vlaggenschip van Samsung. Benieuwd naar de beste Galaxy S? Bekijk hier onze top 8 beste Samsung S telefoons!

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2023: onze top 10

Op zoek naar de beste Samsung telefoon van 2023? Wij zetten de top 10 beste Samsung telefoons van nu op een rij. Vind hier de beste Samsung telefoon!

Lees verder

Android games en iPhone games: onze top 12

Op zoek naar Android games? Wij hebben de 12 beste smartphone games van 2023 voor u geselecteerd. Ook de beste iOS games vindt u terug in deze lijst!

Lees verder

Fotobewerking app: de beste fotobewerking apps van 2023

Welke foto bewerken apps moet u zeker downloaden? Wij zochten het uit en zetten de beste gratis foto bewerken apps van 2023 op een rij! Lees verder...

Lees verder

De beste senioren smartphones van 2023

Zoekt u een senioren mobiel of een smartphone voor ouderen? Wij helpen u een handje bij het kiezen + bekijk hier de 3 beste smartphones voor senioren!

Lees verder

iPhone X, XR of XS?

Twijfelt u tussen de iPhone X, XR of XS? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro of iPhone 11? De keuze tussen de iPhone 11 of iPhone 11 Pro wordt makkelijker als u de verschillen weet. Wij hebben de vergelijking gemaakt!

Lees verder

iPhone XS vs 11: welke iPhone kiest u?

Kiezen tussen de iPhone XS en iPhone 11? Onze vergelijking zet de verschillen op een rij. Zo maakt u snel de keuze tussen de iPhone XS of iPhone 11.

Lees verder

iPhone X vs iPhone XR: alle verschillen op een rij

Twijfelt u tussen de iPhone X en de iPhone XR? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

Verschil iPhone XR en XS: wat is de beste keuze voor u?

Wat is het verschil tussen de iPhone XR en XS? Wij hebben de vergelijking tussen de iPhone XR en XS voor u gemaakt. Zo maakt u de beste keuze!

Lees verder

Verschil iPhone 12 en 12 Pro

Wat zijn nou precies de verschillen tussen de iPhone 12 en 12 Pro? Wij zetten de verschillen van de iPhone 12 vs iPhone 12 Pro voor u op een rij!

Lees verder

iPhone 13 review: dit vinden wij van de iPhone 13

Bent u benieuwd naar onze ervaringen met de iPhone 13? Wij hebben de iPhone 13 eens goed uitgepluisd en u leest hier alles over in onze iPhone 13 review!

Lees verder

Samsung S21 review: onze ervaringen met de Samsung Galaxy S21

In deze Samsung Galaxy S21 128GB review leest u alles wat u moet weten. Dankzij deze Samsung S21 review weet u zeker dat de S21 bij u past!

Lees verder

iPhone SE review: onze iPhone SE ervaringen

Twijfelt u of de iPhone SE 2020 hét perfecte toestel is voor u? In deze iPhone SE review lichten we alle specs toe. Zo maakt u de juiste keuze!

Lees verder

iPhone XR review: lees alles over onze iPhone XR ervaringen

Wij delen graag onze iPhone XR ervaringen met u. Bent u benieuwd naar ons oordeel over deze smartphone? U leest het in deze iPhone XR review!

Lees verder

iPhone 11 review: onze iPhone 11 ervaringen

Onze iPhone 11 review vertelt u alles wat u moet weten over de iPhone 11. Dankzij onze iPhone 11 ervaringen weet u direct waar u aan toe bent! Lees het hier.

Lees verder

iPhone 12 review: onze iPhone 12 ervaringen

Wij delen graag onze ervaringen met de iPhone 12 met u. Na het lezen van onze iPhone 12 review weet u direct of de iPhone 12 iets voor u is!

Lees verder

De beste Oppo telefoon 2023: onze top 10

Bent u op zoek naar de beste Oppo telefoon van 2023? Wij helpen u graag op weg en zetten de beste Oppo smartphones van dit moment op een rij!

Lees verder

Beste iPhone: dit is de beste iPhone van 2023!

Wat is de beste iPhone van 2023? Dat is een goede vraag! Wij hebben een top 8 opgesteld met de beste iPhones van dit moment. Welke iPhone is het beste?

Lees verder

Contacten overzetten: hoe kunt u telefoonnummers overzetten?

Wilt u telefoonnummers overzetten naar een nieuwe smartphone? Wij helpen u een handje! Uw contacten overzetten heeft u zo geregeld met ons stappenplan.

Lees verder

Telefoon inruilen: wat is mijn telefoon waard?

Uw telefoon inruilen levert geld op. Uw oude iPhone inleveren of Samsung inruilen is dus de moeite waard. Lees hier hoe u uw telefoon kunt inruilen voor geld.

Lees verder

Back-up telefoon maken in 4 stappen

Met ons stappenplan kunt u eenvoudig een back-up van uw telefoon maken op de computer. Handig! Zo heeft u altijd toegang tot de back-up van uw telefoon.

Lees verder

Hard reset Samsung: zo doet u dat in 5 stappen

Na een harde reset van uw Samsung kunt u uw smartphone opnieuw instellen. Dat is handig! Met onze 5 stappen kunt u eenvoudig zelf uw Samsung resetten.

Lees verder

Sport apps: wat zijn de beste sport apps?

Sport apps zijn er in overvloed! Of u nu houdt van hardlopen, krachttraining of yoga: er is voor ieder wat wils. Bekijk hier de beste sport apps van 2023!

Lees verder

Kleine smartphone: dit is onze top 5

Op zoek naar een kleine mobiele telefoon? Wij hebben 5 kleine smartphones die bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Bekijk de kleinste smartphone!

Lees verder

Smartphone kinderen: een smartphone voor kinderen kiezen

Bent u op zoek naar een smartphone voor uw kind? Dan is het belangrijk om te weten waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze. Wij helpen u daarbij!

Lees verder

Reis apps: 11 onmisbare vakantie apps

Een vakantie app is hartstikke handig op vakantie. Gaat u binnenkort op reis? Vergeet dan niet deze 11 onmisbare reis apps in te pakken! Bekijk ze hier.

Lees verder

Beste sim only abonnement kiezen

Het beste sim only abonnement is afhankelijk van uw verbruik en wensen. Welke sim only abonnementen zijn er en wat is het beste sim only abonnement voor u?

Lees verder

Hoe kies ik een goedkoop abonnement?

Goedkoop abonnement? Dan zit u bij UnitedConsumers goed! Bij UC kunt u vergelijken en door onze kortingsacties betaalt u nooit te veel!

Lees verder

iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen doet u zo!

Uw iPhone naar fabrieksinstellingen terugzetten is snel en eenvoudig met onze hulp. Ook uw iPhone resetten zonder code kan makkelijk. Lees hier hoe!

Lees verder

Samsung A serie: dit is de beste Galaxy A

Wilt u een nieuwe smartphone en bent u geïnsteresseerd in de Samsung A serie? Wij hebben de 5 beste Samsung Galaxy A modellen voor u op een rij gezet.

Lees verder

Dating apps: de 8 beste dating app voor uw smartphone

Er zijn verschillende soorten dating apps. Maar wat is de beste dating app? Lees onze top 8 beste dating apps, zo weet u welke dating app u moet hebben.

Lees verder

Waterschade telefoon: beperk telefoon waterschade in 5 stappen

Is uw telefoon in het water gevallen? Dat is vervelend! Met onze 5 stappen helpen wij u om de waterschade aan uw telefoon te beperken. U leest hier meer!

Lees verder

5G internet: hoe snel is het 5G netwerk?

5G internet is het snelste internet dat we kennen. Het 5G netwerk is nog niet overal beschikbaar, maar daar zal met de tijd verandering in komen. Wat is 5G?

Lees verder

Het 3G netwerk: wat is 3G?

3G internet is de derde generatie mobiel internet en is de voorganger van 4G internet. Maar, wat is 3G en wat is de internetsnelheid van 3G?

Lees verder

4G dekking: hoe snel is 4G internet?

Met 4G internet profiteert u van snel en stabiel internet op uw smartphone. Hoe zit het met de 4G dekking en hoe snel is het 4G netwerk?

Lees verder

Reis apps: onze top 7 reis apps

Bent u vaak onderweg? Dan bent u misschien op zoek naar wat handige reis apps voor onderweg. Met deze beste reis apps helpen wij u op weg!

Lees verder

Beste mobiele abonnement met onze 5 tips

Bent u op zoek naar het beste mobiele abonnement? In dit artikel helpen wij aan de hand van wat vragen bij het kiezen van het beste telefoonabonnement.

Lees verder

Fotograferen met uw smartphone? Bekijk de tips!

Met uw smartphone op zak bent u altijd voorbereid om de mooiste momenten vast te leggen. Wilt u ook fotograferen als een pro? Dan hebben wij tips voor u!

Lees verder

RAM geheugen telefoon: werkgeheugen telefoon opschonen

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van uw smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kunt u deze opschonen?

Lees verder

Mobiel internet: een mobiel internet abonnement kiezen

Met een mobiel internet abonnement kunt u surfen op uw smartphone zonder dat u wifi nodig heeft. Waar let u op bij een mobiel internet abonnement?

Lees verder

Smartphone schoonmaken: tips voor het reinigen van uw telefoon

Zo nu en dan uw mobiel schoonmaken is goed voor het toestel én voor uw gezondheid. Hoe kunt u het beste uw telefoon schoonmaken? Wij geven tips!

Lees verder

Harde reset iPhone: zo doet u dat!

Als uw iPhone vastloopt of heel traag is, is een harde reset de oplossing! Een harde reset op de iPhone, hoe werkt dat? Wij leggen het per model uit!

Lees verder

Telefoonverslaving: heb ik een smartphone verslaving?

Een telefoonverslaving is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor de mensen om u heen. Wat is een telefoonverslaving? En hoe komt u er vanaf?

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat u naar een scherm kijkt. Maar hoeveel schermtijd is gezond en wat is de gemiddelde schermtijd voor een kind?

Lees verder

Video bellen apps: dit zijn de 6 beste apps voor videobellen!

Videobellen op uw smartphone zorgt ervoor dat u ondanks afstand, toch dichter bij familie en vrienden komt. Welke app gaat u gebruiken om te videobellen?

Lees verder

Apple vs Samsung: voor welke telefoon kies ik?

Wat is beter: iPhone of Samsung? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

IMEI nummer telefoon: waar vind ik het IMEI nummer?

Iedere telefoon heeft een uniek IMEI nummer. In dit artikel leggen wij uit wat de IMEI code is, hoe u deze achterhaalt en wat u ermee kunt doen. Bekijk het hier!

Lees verder

Android versie updaten? De nieuwste Android versie downloaden

Een software update van Android verbetert de beveiliging van uw telefoon en verhoogt het gebruiksgemak. Nieuwste Android versie downloaden in 7 stappen.

Lees verder

Straling mobiele telefoon: hoe schadelijk is telefoon straling?

Mobiele telefoons en elektromagnetische straling. Sinds de introductie van de smartphone bestaat er een discussie over straling. Is de straling gevaarlijk?

Lees verder

Telefoon oververhit? Onze 7 tips bij een oververhitte telefoon

Oververhitting is niet goed voor uw telefoon. Wat kunt u doen om uw smartphone koel te houden? Wij helpen u met onze 7 verkoelende tips!

Lees verder

Smartphone bespaartips & adviezen

U kunt flink besparen op uw smartphone en abonnementskosten. Ook de levensduur van uw smartphone kunt u verlengen. Hoe u dit doet? Wij leggen het uit!

Lees verder

Roaming: wanneer zet u roaming aan?

Dataroaming is het gebruik van een ander netwerk anders dan wifi. Maar wat is roaming? En wanneer zet u roaming aan of uit? Alles over roaming leest u hier!

Lees verder

Beveiliging telefoon: alles over uw telefoon beveiligen

Op uw smartphone staan allerlei persoonlijke gegevens. Daarom wilt u uw smartphone goed beveiligen. Hoe kunt u uw telefoon beveiligen? Wij helpen u!

Lees verder

Telefoon kwijt of smartphone gestolen: wat nu?

Weet u wat u moet doen als uw smartphone is gestolen? In dit artikel een aantal nuttige tips die u helpen als uw mobiele telefoon gestolen is.

Lees verder

Oplichting via WhatsApp herkennen en voorkomen

WhatsApp fraude is erg vervelend, en mensen trappen er nog steeds in! Na het lezen van dit artikel kunt u WhatsApp fraude herkennen en voorkomen.

Lees verder

Wat is ransomware en hoe kunt u ransomware verwijderen?

Ransomware is een type malware dat gebruikt wordt door internetcriminelen om toegang te krijgen tot uw smartphone. Wat is ransomware precies en wat te doen tegen ransomware?

Lees verder

Android of iOS?

Wilt u een nieuwe telefoon kopen en twijfelt u tussen Android en iOS? Dan wilt u de juiste keuze maken. Bekijk hier de verschillen tussen Android of iOS!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Wat is een simkaart, welke simkaart heeft u en kunt u zelf een simkaart knippen naar een ander formaat? De antwoorden op deze vragen vindt u hier!

Lees verder

Dataverbruik: wat is mijn dataverbruik?

Dataverbruik is het verbruik van internet (MBs) op uw smartphone. Wat is uw dataverbruik en hoe kunt u uw verbruik mobiele data verminderen? Lees het hier!

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: hoe onbeperkt is het?

Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt, toch? Of zit er toch een limiet op onbeperkt internet? U leest het hier!

Lees verder

Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay?

Betalen zonder bankpas? Dat kan met Apple Pay! Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay? Wij leggen het graag aan u uit!

Lees verder

Veilig internetten en veilig internetbankieren met deze tips

Veilig internetten begint bij u zelf. Hoe kunt u veilig internetten op uw smartphone? Wij helpen u met onze tips voor veilig internetten!

Lees verder

Telefoon simlockvrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlockvrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlockvrij maakt.

Lees verder

Contactloos opladen: welke telefoon kan draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en iPhone en Samsung telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

Losse telefoon kopen: hoe kies ik de juiste smartphone?

Wilt u een los toestel kopen? Wij helpen u graag op weg met praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Lees verder

Mobiel abonnement vergelijken? Zo doet u dat!

Een mobiel abonnement vergelijken klinkt gemakkelijk, maar waar moet u precies op letten? Wij zorgen ervoor dat u het beste mobiele abonnement vindt!

Lees verder

iOS update: hoe kan ik de laatste iOS versie installeren?

Na elke nieuwe iOS update wordt uw iPhone veiliger én gebruiksvriendelijker. Hoe krijgt u de laatste iOS versie op uw iPhone geïnstalleerd?

Lees verder

Roaming buitenland: 5 handige tips

Binnenkort op vakantie naar het buitenland? Met deze 5 tips beperkt u de roamingkosten!

Lees verder

De iPhone XR: 10 handige tips

Alles uit uw iPhone XR halen? Lees deze 10 onmisbare tips en word een meester in het bedienen van uw iPhone XR.

Lees verder