Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij ruim 600 tankstations

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoop tanken. U vindt altijd wel een tankstation bij u in de buurt.

Vraag uw tankkaart aan

Altijd een tankstation bij u in de buurt

Via UnitedConsumers tankt u altijd met extra korting. Op onderstaand kaartje vindt u alle aangesloten tankstations. Klik op de oranje icoontjes, dan vindt u meer informatie over het tankstation.

Informatie voor onderweg

Onze tankstations

Wie tankt met een tankkaart van UnitedConsumers kan bij ruim 600 tankstations in Nederland terecht. Tank onder andere bij Shell, BP, Total, Texaco en Esso.

Merk
Aantal
TotalEnergies
156
AVIA
82
Shell
81
Esso
59
BP
54
OK
47
Haan
43
Gulf
25
Argos
25
Tamoil
12
Peut
6
Berkman
5
Texaco
5
Jora
2
Sakko
1
Service
1
Autofood
1
DCO
1
Sijs
1
Paulissen
1
Greenpoint
1
Totaal
609

Waarvoor kunt u terecht bij een tankstation?

Bij een tankstation kunt u uiteraard terecht om te tanken. De tankstations waar u met de tankkaart van UnitedConsumers kunt tanken leveren de meeste brandstoffen. Niet alleen Euro95, Diesel en LPG kunt u tanken, maar ook de premium brandstoffen tankt u met uw tankkaart. Premium brandstoffen houden uw motor schoon, waardoor de auto langer meegaat. Daarnaast zijn premium brandstoffen over het algemeen zuiniger in gebruik.

UnitedConsumers heeft uitsluitend bemande tankstations aangesloten. Bij een onbemand tankstation kunt u vaak 24/7 terecht, maar er mist wel een stukje veiligheid. Daarnaast kunt u bij een bemand tankstation ook terecht voor producten omtrent uw auto en voor vragen. Zo haalt u er onder andere motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof. Ook kunt u terecht voor tijdschriften, snoep en drinken en hebben de meeste tankstations tegenwoordig een luxe broodafdeling waar u een lekker belegd broodje kunt halen.

Wanneer u bij een tankstation bent, is het raadzaam om ook meteen uw bandenspanning te controleren en zo nodig bij te vullen. Op de meeste tankstations vindt u namelijk een vulstation. Een te lage bandenspanning zorgt voor een hoog verbruik en daarnaast slijten uw banden sneller. Bij een tankstation vindt u vaak ook een carwash. Het regelmatig wassen van uw auto helpt om uw onderhoudskosten te verlagen, want zo heeft uw auto minder snel last van roest en weerstand.

Acties bij tankstations

De meeste tankstations hebben regelmatig acties. Zo is brandstof in het weekend vaak een paar cent goedkoper, of in de avond. Er zijn ook tankstations waar u op woensdag goedkoper kunt tanken. Tankt u vaak bij hetzelfde tankstation? Dan loont het om in de gaten te houden wanneer de acties zijn. Zo kunt u jaarlijks flink wat besparen op brandstof! Daarnaast houden wij dagelijks de actuele brandstofprijzen voor u in de gaten.

Tanken met uw UnitedConsumers tankkaart

Nederland is een van de duurste landen van Europa als het om brandstof gaat. Gelukkig tankt u met de tankkaart van UnitedConsumers altijd met korting. Wilt u weten hoe die korting precies werkt? Lees hier hoe de korting wordt berekend. Vraag vandaag nog uw tankkaart aan en start met besparen! Goed voor elkaar.