Contact
Mijn UnitedConsumers

Duurzaamheid

Het zorgen voor de consument, nu en later, is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Wij kijken niet alleen naar het nu, maar vooral ook naar de toekomst. Op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze.


Ons pand

In ons bedrijfspand gaan we zo efficiënt mogelijk om met ons energieverbruik. Zo is ons pand volledig voorzien van ledverlichting met sensoren en maakt ook onze reclameverlichting op en rondom het pand gebruik van tijd- en schemerschakelaars. Wij wekken onze eigen energie op met 436 zonnepanelen. De afgelopen jaren hebben op deze manier al meer dan 170.000 kg CO-uitstoot vermeden. Dit staat gelijk met meer dan 5.000 geplante bomen.

zonnepanelen-op-dak


FSC-keurmerk

Om onnodig papierverbruik te voorkomen, verlopen onze diensten grotendeels online en telefonisch. Bovendien versturen wij al onze post CO2 neutraal. Door gebruik te maken van papier met het FSC-keurmerk weten we dat het papier uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door nu bij te dragen aan het verantwoord behoud van de bossen, blijven hout en papier onuitputtelijke grondstoffen. Ook wij hebben een eigen FSC licentienummer: FSC-N002568.

fsc keurmerk


Groene stroom

Als energieleverancier leveren wij standaard groene stroom aan al onze klanten. Zo dragen wij samen met de consument bij aan een duurzame toekomst.

Op ons stroometiket kunt u precies terugvinden welke energiebronnen wij gebruiken, waar onze groene stroom vandaan komt en welke consequenties onze stroomproductie voor het milieu heeft.

groene stroom


Duurzaamheid is gezond

Wij helpen onze deelnemers om fit en gezond te worden én te blijven. We delen informatie over voldoende beweging, gezonde en duurzame voeding en het vinden van de juiste balans. Bovendien worden de gezonde keuzes van onze deelnemers beloond! Zo werken we samen aan een gezonder en leuker Nederland. Tevens proberen wij de CO2-uitstoot door woon-werkverkeer te verkleinen door het stimuleren van fietsen en carpoolen

duurzaamheid is gezond


Duurzame partner - MVO Nederland

Wij zijn trotse partner van MVO Nederland. Samen met 2000 andere bedrijven maken we deel uit van het grootste MVO-bedrijvennetwerk van Europa. Het doel van MVO Nederland is om partijen samen te brengen en te zorgen voor verandering. Door betere samenwerkingen zijn bedrijven in staat om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld.

MVO


Over UnitedConsumers